• Detaljno pranje automobila

  Nekada stvarno želite da Vaš auto sija i spolja i iznutra, a sa druge strane radije biste sebi pružili zadovoljstvo da opušteno uradite sve to nego da nekom platite. Autoperionica Maris Vam nudi sve što je potrebno da Vaše komšije misle da ste auto upravo dovezli iz salona automobila.

  Kako to najbolje uraditi?

  1. Parkirajte svoj auto na sredinu boksa za pranje. To će Vam omogućiti da imate jednak prilaz sa svih strana dok perete auto. Izvadite patosnice, istresite i okačite na držače koji se nalaze sa strane boksa.

  2. U programu PRANJE, prvo poprskajte auto sa svih strana sa razmakom od 30-40cm od površine auta.

  3. Nastavite isti program pranja, primaknite mlaznicu na udaljenost od 10cm od površine auta i počnite sa detaljnim pranjem počevši od krova ka zadnjem delu auta, pomerajući mlaznicu levo desno, od gore prema dole. Obratite pažnju na točkove i gume i na isti način uklonite svu prljavštinu sa i oko njih. Takođe, u prolazu operite i patosnice koje ste okačili na držače.

  4. Pritisnite program ISPIRANJE i brzo isperite auto sa svih strana. Ispirajte sa vrha ka dole. Neki ljudi obično preskoče ovaj korak i odmah prelaze na voskiranje, ali videćete da će vosak bolje delovati kada nema sapunice na autu.

  5. Pritisnite dugme VOSAK. Voskiranje će omogućiti visok sjaj vašem autu. Držite mlaznicu na udaljenosti od 30cm od površine vozila i pređite ceo auto na isti način kao i prilikom pranja.

  6. Sada ponovo pritisnite dugme ISPIRANJE i isperite auto od voska i ostatka sapunice. Držite mlaznicu na udljenosti od 30cm od površine auta i isperite auto od krova prema dole. Ne zaboravite da isperete i patosnice.

  7. Kada ste završili sa pranjem, pomerite svoj auto iz boksa, kako bi sledeći korisnik mogao da počne sa pranjem.

  8. Posle pranja u našoj autoperionici nije potrebno da dodatno posušujete auto, ali ipak neki korisnici vole da odrade i taj korak. Naša preporuka je da auto prebrišete pamučnom krpicom ili peškirom.

  9. Nakon toda, odvezite se do usisivača i usisajte unutrašnjost automobila: presvlake, sedišta, podove i gepek.

  10. Na kraju, kada je sve već čisto, odvezite se do automata za crnilo guma i poprskajte sve četiri gume crnilom, kako bi i one dobile visoki sjaj.

  11. Vozite dalje čisti i zadovoljni!

  maris samouslužna autoperionica

  Članak sa oznakom