Autokozmetika i tehnologija

Koristimo najsavremeniju autokozmetiku koja, pored efikasnog uklanjanja prljavštine, čuva i štiti spoljašnjost vozila, posebno vodeći računa o očuvanju životne sredine.

Proizvođač autokozmetike koju koristimo je svoju misiju posvetio održivom razvoju i očuvanju životne sredine. Šezdesetogodišnjim iskustvom na Evropskom tržištu dokazao je da su proizvodi uvek visokog kvaliteta i da već godinama opravdava poverenje svojih potrošača uvođenjem novih tehnologija.

prasak-za-pranje

Pranje vozila

Autokozmetika na našim perionicama je prilagiđena pranju najosetljivijih delova vašeg vozila, kao što su točkovi, bilo da su sa običnim ili aluminijumskim felnama. Pored toga, ona uklanja ostatke zagađenja i masne naslage od kočionog sistema. Blago kiselkasta formulacija efikasno uklanja mrlje i tragove oksidacije. Sa lakoćom uklanja insekte sa karoserije i ostavlja ugodan miris i stvara obilnu i postojanu penu.

 

vosak

Voskiranje

Vosak koji koristimo trenutno pretvara vodu u kapi čime obezbeđuje trenutno sušenje, te nije potrebno dodatno brisanje. Po nanošenju voska na farbi vozila se stvara vododbojni film dok ispirate. Boja ostaje sjajna i zaštićena, a nežna formulacija u hladnoj vodi Ph6 ne oštećuje karoseriju.

 

 

crnilo-za-gume

Crnilo za gume:

Sjaj i zaštita guma i gumenih površina postiže se sredstvom spacijalno dizajniranim da gumama vraća crnu boju, omekšava ih i tako štiti od vremenskih uslova i starenja.

 

 

 

Miris za enterijer vozila:

Aparat za osvežavanje unutrašnjosti vozila, poznatiji kao „miris za enterijer vozila“. Osvežite tapacirung i sedišta u samo nekoliko poteza. Specijalno dizajnirana formula za upijanje i neutralisanje neprijatnih mirisa dugo održava svežinu u automobilu. Novi aparat je dizajniran tako da vam je lako dostupno i crnilo za gume, a prima žetone i kovanice od 10 i 20 RSD.

 

 

Usisivači:

Sve Maris perionice raspolažu usisivačima jake usisne moći uz pomoć 3kW motora. Tihi, a moćni uklanjaju zemlju sa patosnica i najsitnije čestice prašine. Rastegljivo crevo olakšava pristup svim delovima vašeg vozila, a silikonska papučica je specijalno dizajnirana da dopire do teško dostupnih mesta. Usisivači primaju magnetne ključeve, žetone i kovanice od 10 i 20 RSD.

 

 

Hemijsko čišćenje:

Aparat za dubinsko pranje vozila jednostavnim rukovanjem uklanja najtvrdokornije prljavštine suvim hemijskim čišćenjem sedišta, vratnih i krovnih obloga i podova. Na površinu koju tretirate nanesite tečnost kratkim stiskanjem ručice mlaznice, potom pustite mlaznicu i usisajte prevlačenjem lopatice u više pravaca. Tečnost se nanosi u kratkim mlazevima, jer ako nanesete previše površina se sporo suši. Aparati primaju kovanice od 10 i 20 RSD.

 

Tečnost za vetrobrane:

Aparat za samouslužno dopunjavanje vetrobranske tečnosti (tečnosti za stakla). Na našim perionicama tečnost koju aparat ispušta se prilagođava vremenskim uslovima i godišnjem dobu. U zimskom periodu, aparat ispušta tečnost koja trpi temperature do -21 C. Tečnost je prijatnog mirisa. Aparat prima žetone i kovanice od 10 i 20 RSD.

 

 

auto-mali

OPERI I VOZI