Fizička lica

  • Korak 1Na menjaču zamenite novac za žetone i odaberite iznos koji ćete potrošiti. Automati primaju samo papirni novac. Obratite pažnju i na vremenski interval za koji važi žeton.
  • Korak 2Pronađite slobodan boks za pranje, tako što ćete voziti po tačno ucrtanoj ruti. Vozite pažljivo, jer su automobili koji izlaze iz boksa vlažni, pa vozači često nemaju dobru preglednost.
  • Korak 3Kada pronađete prazan boks, pokušajte da parkirate tačno na sredinu, kako biste imali dovoljno prostora da se krećete oko vozila. Prskalica je priključena na dugačko crevo koje Vam omogućava da lako manipulišete sa svih strana oko vozila.
  • Korak 4Budite spremni na to da ćete morati da budete veoma brzi. Zato pre nego što počnete sa pranjem iznesite patosnice iz automobila i okačite ih na za to predviđeno mesto.
  • Korak 5U automat u vašem boksu ubacite žeton ili kovanice (neki automati primaju i kovanice). Možete ubaciti sve žetone, koje ste planirali da potrošite, odjednom, a možete i jedan po jedan žeton na kraju svake faze pranja, kako biste započeli sledeću fazu pranja.
  • Korak 6Pošto ste ubacili žeton, uzmite prskalicu, okrenite je ka automobilu i pritisnite željeni program na kontrolnoj tabli gde ste i ubacili žeton.
  • Korak 7Možete započeti pranje. Nemojte zaboraviti da isprskate i patosnice koje se nalaze na držačima.
  • Korak 8Nakon pranja i ispiranja, ne zaboravite da voskirate svoj auto. Vosak u će pretvoriti vodu u kapljice nakon čega nije potrebno brisanje.
  • Korak 9Kada završite sa pranjem, odvezite auto do usisivača i usisajte podove, presvlake, sedišta i gepek. Namažite gume sa točkova- crnilom za gume.
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Web Slide Show by WOWSlider.com v4.2

 

BRZO I LAKO

Pranje automobila je brzo i lako u samouslužnim autoperionicama Maris. Za samo nekoliko minuta i u tri poteza Vaš auto će zasijati punim sjajem. Specijalizovana autokozmetika sačuvaće boju vašeg automobila od uticaja spoljnih faktora.

Naši automati za pranje primaju kovanice, žetone i magnetne ključeve.
Na menjačima možete zameniti papirne novčanice za žetone i dopuniti magnetni ključ.

KUPOVINA ŽETONA

Žeton se kupuje na menjačima, a cena žetona je 100 RSD na svim autoperionicama. Dodatne povoljnosti možete ostvariti ukoliko kupujete žetone preko menjača novčanicom od 1000 RSD jer dobijate 1 žeton gratis.

KUPOVINA MAGNETNOG KLJUČA

Magnetni ključevi su pogodni jer nema gnjavaže sa žetonima i oni uvek ostaju u vašem vlasništvu. Na svakom uređaju možete videti i potrošiti iznos koji vi želite. Ključ uvek možete dopuniti na menjaču ili kod radnika perionice.

Kupovinom ključa u iznosu od 1000 RSD ostvarujete pravo na bonus od 100 RSD kredita na ključu.

Svakom sledećom dopunom od 1000 din ostvarujete pravo na dodatnih 100 RSD kredita po ključu.

MARIS KLUB

Postanite član Maris kluba i ostvarite dodatne povoljnosti. U proseku jednom mesečno organizujemo akcije za članove Maris kluba i nagrađujemo ih.