Pravna lica

UŠTEDITE VREME I NOVAC

Skoro svaka firma poseduje barem jedan automobil u svom voznom parku. Bez obzira na svrhu za koju se koristi, auto treba da bude čist i uredan, što iziskuje i dodatno vreme koje se mora utrošiti na pranje. Na našim autoperionicama auto vaše firme će zablistati za veoma kratko vreme, a tako jednostavno i lako, uz minimalni trošak.

maris korisnici

Autoperionice Maris svim pravnim licima nudi mogućnost kupovine preko računa. Osnovne prednosti kupovine na našim perionicama su:

 1. CENA – Cena našeg žetona je 100 dinara. Od vas zavisi koliko ćete potrošiti novca na pranje za 2, 3 ili više žetona.
 2. VREME – uobičajno vreme koje vam je protrebno da operete auto u standardnim perionicama je 1h, ako nije gužva. Kod nas nema gužve, s obzirom da se odjednom peru 8 automobila i 6 usisavaju. Za 10-ak minuta ste završili pranje.
 3. RADNO VREME 24 SATA DNEVNO – Sve naše perionice rade 24 sata dnevno, izuzev perionice na Voždovcu koja radi od 07-23h, tako da sami birate vreme kad želite da perete auto.
 4. PODNO GREJANJE – Svi naši boksevi imaju podno grejanje tako da ne postoji mogućnost proklizavanja u hladnim periodima.
 5. TRI REŽIMA RADA – Pranje toplom vodom oko 60o i deterdžentom, voskiranje – zaštita automobila i ispiranje sa 99,9% pročišćenom vodom posle čega ne treba brisanje.

KUPOVINA DIGITALNIH ŽETONA
(ZA KORISNIKE READY2WASH APLIKACIJE)

 • Benefiti pri kupovini paketa Digitalnih žetona putem predračuna
 • Možete pratiti potrošnju za pranje automobila putem jedinstvenog korisničkog naloga
 • Nema više izgubljenih žetona ni magnetnih ključeva
 • Maris vas nagrađuje 10% dužim vremenom pranja!

KUPOVINA METALNIH ŽETONA

 • Žetoni se podižu kod radnika na autoperionici, nakon uplate.
 • Na uplate od 1000 i više RSD dobijate 10% bonus žetona.

KAKO TO FUNKCIONIŠE:

Ukoliko želite da vaša firma bude naš korisnik potrebno je da podatke vaše firme, broj žetona i na kojoj perionici želite da izvršite preuzimanje pošaljete na naš e-mail adresu office@maris.rs ili nas pozovete na 021/300-8229.  Nakon prijema vaše poruke podatke ćemo obraditi i napraviti predračun koji ćemo vam odmah poslati putem e-maila. Nakon uplate po predračunu, posetite perionicu koju ste naveli u zahtevu i preuzmite žetone koje možete koristiti na bilo kojoj od naših perionica. Fakturu ćemo poslati poštom na adresu vaše firme.

Nakon što unesemo vaše podatke u sistem bićete u mogućnosti da predračun naručite i pozivom na naš broj telefona 021/300-8229