O nama

 
Maris doo je firma koja se bavi samouslužnim pranjem vozila. Osnovana je 2008. godine i trenutno ima 5 samouslužnih perionica. Nalazimo se u Zrenjaninu, Subotici, Beogradu, Novom Beogradu i Jagodini.

maris-logo-2Perionice rade 24 sata dnevno 7 dana u nedelji, izuzev perionice na Voždovcu koja radi od 7-23h. Opremljene su najsavremenijom opremom, raspoređenom u boksovima za pranje i usisavanje. U sistemu pranja postoje tri režima rada. Pranje toplom vodom od oko 60o i deteterdžentom, voskiranje i zaštita laka automobila i ispiranje sa 99,9% pročišćenom vodom posle čega nije potrebno brisanje automobila. Svi naši boksovi imaju podno grejanje tako da ne postoji mogućnost proklizavanja u hladnim periodima.

Koristimo najsavremeniju auto kozmetiku koja, pored efikasnog uklanjanja prljavštine, čuva i štiti spoljašnjost vozila. Kako u poslednjoj fazi pranja koristimo kozmetiku koja vodu pretvara u kapljice i nije potrebno dodatno brisanje, deviza nam je: „OPERI  I VOZI“.

Pročitajte više o autokozmetici i tehnologiji koju koristimo  OVDE

Naš osnovni cilj su zadovoljni korisnici, a to možemo ostvariti jedino kvalitetnom uslugom, pri čemu posebno vodimo računa o očuvanju životne sredine.

 

Pišite nam

Vaše ime (obavezno)

Vaš e-mail (obavezno)

Predmet

Vaša poruka

captcha

Unesite kod sa slike