O nama

Maris doo je firma koja se bavi samouslužnim pranjem vozila a od 2020. godine imamo i uslugu automatskog pranja na 7 lokacija. 

Osnovana je 2008. godine i trenutno se nalazimo na preko 20 lokacija.
Nalazimo se Zrenjaninu, Subotici, Beogradu, Novom Sadu, Vršcu, Aranđelovcu, Šapcu, Vranju, Boru, Staroj Pazovi,Paraćinu, Preljini,Kruševcu, Kragujevcu,Nišu, Zaltiboru i Vrnjačkoj banji.

Od 2020. godine u saradnji sa NIS-om naše perionice nalaze se i na lokacijama u sklopu NIS benzinskih stanica.

Za sve dodatne informacije i potencijalnu saradnju obratite nam se putem e-maila office@maris.rs ili nas pozovite 021/300-8229

maris samouslužne autoperionice

Perionice rade 24 sata dnevno 7 dana u nedelji, izuzev perionice na Voždovcu koja radi od 7-23h. Opremljene su savremenom opremom, raspoređenom u boksovima za pranje i usisavanje. U sistemu pranja postoje tri režima rada. Pranje toplom vodom od oko 60o i deteterdžentom, voskiranje i zaštita laka automobila i ispiranje sa 99,9% pročišćenom vodom posle čega nije potrebno brisanje automobila. Svi naši boksovi imaju podno grejanje tako da ne postoji mogućnost proklizavanja u hladnim periodima.

Koristimo najsavremeniju auto kozmetiku koja, pored efikasnog uklanjanja prljavštine, čuva i štiti spoljašnjost vozila. Kako u poslednjoj fazi pranja koristimo kozmetiku koja vodu pretvara u kapljice i nije potrebno dodatno brisanje, deviza nam je: „OPERI  I VOZI“.

Pročitajte više o autokozmetici i tehnologiji koju koristimo  OVDE

Naš osnovni cilj su zadovoljni korisnici, a to možemo ostvariti jedino kvalitetnom uslugom, pri čemu posebno vodimo računa o očuvanju životne sredine.