• MARIS MEGA DAN – BEOGRAD

  U petak 01.03. od 10h-16h očekuju vas MEGA popusti, pokloni i gratis žetoni. Pripremili smo poklone za svakog posetioca koji tog dana opere auto.

  Takođe bićete u jedinstvenoj prilici da za kupovinu od 1000RSD dobijete DUPLO VIŠE digitalnih žetona ili 50% GRATIS metalnih žetona za pranje.

  MARIS 10 GODINA SA VAMA ! Očekujemo Vas –

  Maris autoperionica Voždovac , Tabanovačka 5 i Maris Novi Beograd, Surčinska 2

  Da li ste znali da pranjem vašeg automobila u samouslužnoj autoperionici trošite oko 4 puta manje vode nego da ga perete kod kuće?
  Maris autoperionica je bila prva samouslužna autoperionica u Zrenjaninu i to pre sada već 10 godina, 24 sata dnevno. Cilj nam je uvek da pružimo najkvalitetniju i najsavremeniju uslugu našim sugrađanima. 

  Koristimo najsavremeniju autokozmetiku koja, pored efikasnog uklanjanja prljavštine, čuva i štiti spoljašnjost vozila, posebno vodeći računa o očuvanju životne sredine.
  Usluga pranja se odvija u 3 režima rada, i to toplom (60C) prečišćenom vodom, a boksevi su opremljeni podnim grejanjem.

  Maris autoperionica je postala deo globalne Ready2Wash mreže, čime smo omogućili našim korisnicima pokretanje pranja preko mobilne aplikacije Ready2Wash. Nema više zagubljenih metalnih žetona. Upravo naša perionica je ocenjena sa 5 zvezdica u ovoj mreži koja broji preko 150 perionica u Evropi.

  Maris u Zrenjaninu raspolaže sa 8 mesta za pranje, 6 mesta za usisavanje, 1 mesto za dubinsko pranje vozila, i dostupno je i crnilo za gume, dovoljno mesta, da brzo i bez čekanja vaše vozilo zasija za desetak minuta.